Telefonski fotonatečaj – ”Kk i lpo!”

Občina Škofja Loka in Zavoda 973 vas vabita k sodelovanju pri Telefonskem fotonatečaju Ujemite v telefonski objektiv tri najlepše motive škofjeloškega kraja, v katerem živite.

Fotografije zbirajo do sredine oktobra. Izbrali bodo najbolj edinstvene ter jih nagradili in uvrstili na razstavo.

Hiter tempo življenja nas sili v konstantno prelivanje dogajanja in norenje s kraja a do kraja b, z dogodka na dogodek. Zjutraj se zbudimo in že je večer, nov dan, nov teden, mesec je naokrog in že obračamo liste koledarja, jih menjamo … Živimo v času, ko se ne ustavimo in ne pustimo, da nas razveseli nekaj majhnega. Ne pustimo, da nas očara trenutek.

Vsi iščemo napake, pohvala pa nam ne gre tako rada iz ust. Spremenimo utečeno delovanje in začnimo iskati lepote, poudarjajmo dobre stvari, poglejmo skozi prijazna očala.

Kaj je v vaši vasi najlepše? Katere najbolj slikovite kotičke naselja pokažete nekomu na sprehodu? Kateri so trije motivi iz vaše krajevne skupnosti, ki vas razveselijo, ko greste mimo?

Je to vaško središče z vodnjakom? Klop, na kateri sedi soseda? Drevo, ki raste ob cesti? Polje s cvetočim makom? Ali odsev visokih stolpnic v luži? Morda cestni ovinek? Kip, ki ga osvetljuje sončni žarek?

Poiščimo tri najlepše motive v svoji krajevni skupnosti in jih preko WeTransferja pošljimo na info@skofjaloka.si do 14. 10. 2024.

več o natečaju je dostopno na povezavi.

Dostopnost